ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θετικό το κλίμα στο Μαξίμου για το Ν.Τόσκα μετά την απελευθέρωση του Μ.Λεμπιδάκη

Θετικό το κλίμα στο Μαξίμου για το Ν.Τόσκα μετά την απελευθέρωση του Μ.Λεμπιδάκη

Θετικό είναι το κλίμα στο Μαξίμου για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ο οποίος είχε μέγιστη συμβολή στην απελευθέρωση του επιχειρηματία Μ.Λεμπιδάκη μετά από έξι μήνες ομηρίας

Πιστώνεται την μεγάλη αυτή επιτυχία η οποία και επικοινωνιακά στέλνει το μήνυμα ότι υπάρχει νόμος και τάξη στην χώρα.

«Ευχαρίστησε τους αστυνομικούς. Είναι καλά στην υγεία του. Είναι μεγάλη η χαρά για όλους» ανέφερε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφορικά με τους δράστες δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες απλά υπογράμμισε ότι θα φανεί εάν ήταν «υπεράνω υποψίας». Μάλιστα δεν απέκλεισε το γεγονός να βρεθούν και συνεργοί τους από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο υπουργός έκανε λόγο για «σημαντική επιτυχία» της Ελληνικής Αστυνομίας και τόνισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν υπάρχει συνεργασία με την οικογένεια μπορεί και ο άνθρωπος να είναι σώος και να μην δοθούν λύτρα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.