ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Μουζάλας: Δίνει «τέλος» σε σενάρια παράιτησής του

Γ.Μουζάλας: Δίνει «τέλος» σε σενάρια παράιτησής του

Να δώσει τέλος στη συζήτηση περί παραίτησης του επιχείρησε πριν από λίγο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας με δηλώσεις του στο περιθώριο της δεξίωσης για την εθνική επέτειο της Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Είμαι εδώ ως υπουργός της κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μουζάλας ο οποίος όμως επισημάνει παράλληλα ότι έχει προταθεί από την κυβέρνηση για τη θέση του Επιτρόπου για τα δικαιώματα του Ανθρώπου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες.

Στην εκδήλωση για την ανακήρυξη της δημοκρατίας παρέστη από την κυβέρνηση και ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

Νωρίτερα, στη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δέχθηκε πυρά και παράπονα από μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άμα είναι, να παραιτηθώ!» εξερράγη ο υπουργός, καθώς, σύμφωνα με πηγές, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση για τη διαχείριση στο θέμα του προσφυγικού και ο ίδιος δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.