ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης για προσωποποιημένες κάρτες του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ο Χρ. Σπίρτζης

Την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης για προσωποποιημένες κάρτες του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ο Χρ. Σπίρτζης

«Μετά την ταλαιπωρία των πολιτών, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναθεώρησε την άποψή της και θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό τον πρόεδρό της και τέως πρόεδρο του ΣτΕ, κ. Μενουδάκο», ανέφερε, σε συνέντευξή του, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, συμπληρώνοντας ότι «επομένως, επιτέλους, μπορούμε να στείλουμε ταχυδρομικά τις προσωποποιημένες κάρτες, μέσω ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης και των απαιτούμενων στοιχείων».

Η απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να δώσει το πράσινο φως για τη διαδικτυακή έκδοση προσωποποιημένων καρτών τους ΟΑΣΑ, η οποία προήλθε κατόπιν πρόσφατων σχετικών διαβουλεύσεων και συναντήσεων μεταξύ της Αρχής, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του ΟΑΣΑ και του αναδόχου του έργου, προκάλεσε ικανοποίηση, τόσο στο υπουργείο Μεταφορών, όσο και στον ΟΑΣΑ, αφού παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης προσωποποιημένης κάρτας, χωρίς τη φυσική παρουσία του κατόχου στα εκδοτήρια.

Μέχρι και χθες, ο ΟΑΣΑ είχε εκδώσει 351.064 προσωποποιημένες κάρτες, αριθμός ο οποίος κρίνεται αρκετά ικανοποιητικός, δεδομένου ότι, κατά μέσο όρο, οι κάτοχοι μηνιαίων χάρτινων καρτών κυμαίνονταν στις 250.000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.