ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άστραψε και βρόντηξε πάλι ο Πολάκης στο Facebook

Άστραψε και βρόντηξε πάλι ο Πολάκης στο Facebook

«Όλα τα σφυριά για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ…»: έτσι ξεκινάει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τη νέα του ανάρτηση στο Facebook, με την οποία καταφέρεται εναντίον των κινημάτων που επιχειρούν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς.
Με αφορμή την ένταση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Ειρηνοδικείο, κατά την έναρξη των πλειστηριασμών, ανάμεσα σε διαδηλωτές και σε δυνάμεις των
ΜΑΤ, o Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook:
«ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!(εμεις σημερα ειχαμε θεατρικη εισβολη του γνωστου προεδρου της ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργειο,λογω της μη θεωρησης των ενταλματων πληρωμης σε επικουρικο προσωπικο απο καποιους επιτροπους ,οταν ειναι γνωστο πως με δικη μας πολιτικη αποφαση τους εχουμε δωσει διαδοχικες παρατασεις μεχρει το Δεκεμβρη του 2018,με νομοθετικες ρυθμισεις στη Βουλη !!) Ολα τα σφυρια για να πεσει ο ΣΥΡΙΖΑ ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΤΑ ΤΟΥ 1,3 εκατμ Χτισμενη με δανειο απο συζυγο εμπλεκομενου στο χρηματιστηριο που δεν πληρωθηκε ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ,υπερασπιζουν καποιοι ως “λαικη κατοικια”!!!
ΕΛΕΟΣ !!! Εχετε καταλαβει ποιους προφυλασσετε;;;;;;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.