B. Αποστόλου: «Ενίσχυση με 25 εκ. ευρώ των Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών»

B. Αποστόλου: «Ενίσχυση με 25 εκ. ευρώ των Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών»

Με 25 εκατομμύρια ευρώ πρόκειται να ενισχυθούν νέες Ομάδες και Οργανώσεις Παραγωγών, που ανήκουν στην κατηγορία των «πολύ μικρών», «μικρών» και «μεσαίων επιχειρήσεων» (ΜΜΕ), από το Μέτρο 9 «Σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, μετά την υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό «η συσπείρωση των αγροτών, η συλλογική οργάνωση, η κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, αποτελούν μονόδρομο για να μπορέσουν να σταθούν στις σημερινές συνθήκες που γίνονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικές».

Υπογράμμισε ότι με το συγκεκριμένο μέτρο δίνεται ένα ισχυρό κίνητρο στις Ομάδες και τις Οργανώσεις Παραγωγών και απηύθυνε κάλεσμα στους αγρότες «να προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι προς το συμφέρον τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.