Εκτός ο Λιαργκόβας από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Εκτός ο Λιαργκόβας από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Oι εκθέσεις του Λιαργκοβα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας προκάλεσαν πολλές φορές δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση.

Η Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής συνεδριάζει την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου και αποφασίζει τη μη ανανέωση της θητείας του, ενώ για την πλήρωση της θέσης πρόκειται να προχωρήσει σε ανοιχτή προκήρυξη ενδιαφέροντος. Αναμένεται, ωστόσο, να υπάρξει αλλαγή του Κανονισμού καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη για το μεταβατικό διάστημα έως την πλήρωση της θέσης.

Ετσι, η Επιτροπή θα αποφασίσει τη σύντομη παραμονή του κ. Λιαργκόβα στη θέση του μέχρι την τοποθέτηση του διαδόχου του, ώστε το Γραφείο να μη μείνει χωρίς επικεφαλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η θητεία του κ. Λιαργκόβα, άρχισε το 2012 και ήταν 5ετής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.