ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι δήλωσε ο Α.Τσίπρας για το «Πόθεν Έσχες» των δικαστικών

Τι δήλωσε ο Α.Τσίπρας για το «Πόθεν Έσχες» των δικαστικών

Μιλώντας πριν από λίγο στην ΕΡΤ 3, ο Αλέξης Τσίπρας είπε συγκεκριμένα πως «όταν βλέπω αποφάσεις που είναι μακριά από το περί δικαίου αίσθημα, έχω δικαίωμα και εγώ σαν πολίτης να αντιδρώ».

Αναφερόμενος στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για το Πόθεν Έσχες των δικαστικών, είπε ακόμα ότι «όταν επιχειρούν να μην ελέγχονται, όπως άλλοι δημόσιοι λειτουργοί που έχουν θέσεις ευθύνης, τότε και εγώ αγανακτώ και οφείλω να εκφράζω αυτήν την δυσαρέσκεια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έχουν υλοποιηθεί οι προεκλογικές θέσεις και απόψεις για την εκλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης από τους ίδιους τους δικαστικούς, ο πρωθυπουργός είπε ότι ενδεχομένως μια τέτοια εξέλιξη να δημιουργούσε ένα ακόμα πιο νοσηρό κλίμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίσει τις μεταρρυθμιστικές της τομές στη Δικαιοσύνη, την Παιδεία, την Υγεία και τη Δημόσια Διοίκηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνταγματική θητεία λήγει τον Σεπτέμβριο του 2019 και τότε θα γίνουν οι εκλογές. Ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει γι’ αυτά που κάναμε, αλλά θα είναι κρίσιμες και γι’ αυτά που θα κάνουμε. Η δική μας μεταρρυθμιστική πολιτική δεν τελειώνει στην διάρκεια των μνημονίων, είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.