ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πόλεμος μεταξύ ΚΚΕ και Πάνου Σκουρλέτη – Το ντου του ΠΑΜΕ στο περιφερειακό συνέδριο στην Δυτική Αττική

Πόλεμος μεταξύ ΚΚΕ και Πάνου Σκουρλέτη – Το ντου του ΠΑΜΕ στο περιφερειακό συνέδριο στην Δυτική Αττική

Θεωρώ ότι είναι ολισθηρός ο δρόμος του ΚΚΕ μέσω του ΠΑΜΕ, να υιοθετεί, όχι τη λογική της διαμαρτυρίας που είναι απόλυτα κατοχυρωμένη συνταγματικά και έχει κάθε δικαίωμα να την κάνει, αλλά τη λογική της αντισυγκέντρωσης, ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης σχολιάζοντας το ντου του ΠΑΜΕ.

Η Αριστερά έχει υποφέρει σε αυτόν τον τόπο από αντισυγκεντρώσεις, έχει μπει στο στόχαστρο της ματαίωσης των δικών της συγκεντρώσεων και πραγματικά είναι ένα πολύ επικίνδυνο δείγμα γραφής το να υιοθετεί τέτοιες μεθόδους, πρόσθεσε.
Στον κ. Σκουρλέτη απάντησε το ΚΚΕ, που πέρασε στην αντεπίθεση.

«Πάει πολύ υπουργοί της κυβέρνησης, η οποία ετοιμάζεται να χτυπήσει το δικαίωμα στην απεργία, να εγκαλούν το ΚΚΕ για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του εργατικού – λαϊκού κινήματος ενάντια στην “αναπτυξιακή” φιέστα της κυβέρνησης στη Δυτική Αττική, εκεί ακριβώς όπου οι πολιτικές στήριξης του κεφαλαίου έπνιξαν στη λάσπη

ολόκληρες περιουσίες και οδήγησαν στο να χαθούν ανθρώπινες ζωές» σημειώνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μήπως μετά το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας η κυβέρνηση ετοιμάζεται να απαγορεύσει και τις συγκεντρώσεις;» κατέληξε το ΚΚΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.