Ελλάδα και Δανία θα συνεργαστούν για καταπολέμηση της διαφθοράς

Ελλάδα και Δανία θα συνεργαστούν για καταπολέμηση της διαφθοράς

O αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος συναντήθηκε με τον πρέσβη της Δανίας στη χώρα μας

Τα συγχαρητήρια της Κυβέρνησης της Δανίας μετέφερε ο πρέσβης της Δανίας στην χώρα μας Michael Braad στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για τις προσπάθειες που γίνονται στον τομέα της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, με τον Michael Braad, κατόπιν αιτήματος του τελευταίου. Στη συνάντηση επίσης συμμετείχε ο γενικός γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς Κωνσταντίνος Χρήστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης ο Δανός πρέσβης μετέφερε τα συγχαρητήρια της Κυβέρνησης της Δανίας στον αναπληρωτή υπουργό και την Ελληνική Κυβέρνηση για τις προσπάθειες που γίνονται στον τομέα της καταπολέμησης της διαφθοράς. Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί και εντάσσονται στο εθνικό στρατηγικό σχέδιο κατά της διαφθοράς και αφορούν τόσο σε νομοθετικές πρωτοβουλίες όσο και στον συντονισμό και την ενίσχυση της δράσης των ελεγκτικών σωμάτων.

Κατόπιν ερώτησης του κ. Braad, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναφέρθηκε στα εμπόδια που τίθενται στις προσπάθειες της Κυβέρνησης που χτυπάει παγιωμένα συμφέροντα και αντιλήψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Δανός Πρέσβης δήλωσε την προθυμία της Κυβέρνησης της Δανίας να συνδράμει την Ελληνική Κυβέρνηση με κάθε τρόπο στην μάχη κατά της διαφθοράς, πρόταση την οποία απεδέχθη ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.