ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Κουρουμπλής: «Είχαμε πληροφορία για νεκρό αλλά δεν την θεωρήσαμε ασφαλή επειδή ήταν… στη θάλασσα»

Π.Κουρουμπλής: «Είχαμε πληροφορία για νεκρό αλλά δεν την θεωρήσαμε ασφαλή επειδή ήταν… στη θάλασσα»

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του τις δηλώσεις του Δημήτρη Μπαλτάκου για τον εντοπισμό νεκρών από τις 7 το απόγευμα αλλά δικαιολογήθηκε για την απόκρυψη του γεγονότος λέγοντας ότι η πληροφορία δεν ήταν ασφαλής επειδή οι νεκροί βρέθηκαν στη θάλασσα.

Βέβαια προφανώς δεν είχε ενημερωθεί και για τις δηλώσεις του ΓΓ γραμματέα των ειδικών φρουρών της ΕΛΑΣ ο οποίος κάνει κι αυτός λόγο για εντοπισμό νεκρών κι ενημέρωση της ηγεσίας περίπου την ίδια ώρα ..στη στεριά.

Ερωτηθείς σχετικά με τη σημερινή δήλωση-βόμβα του επικεφαλής των 40 ανδρών της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών που έσωσαν εκατοντάδες ανθρώπους στο Μάτι, ότι με τους άνδρες του εντόπισαν τους νεκρούς πολύ έγκαιρα, και συγκεκριμένα πριν νυχτώσει, και ενημέρωσαν την πολιτική ηγεσία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ότι πράγματι «υπήρχε αυτή η πληροφορία» αλλά δεν αξιολογήθηκε ως ασφαλής αφού αυτοί οι άνθρωποι δούλευαν στη θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια όμως δήλωσε πως «δεν είναι αυτό το ζητούμενο» και προσπάθησε να επαναφέρει τη συζήτηση στην άναρχη δόμηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.