«Στο σκοτάδι» η συνάντηση με τους θεσμούς στο υπουργείο Δικαιοσύνης – Αποκλεισμένοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ

«Στο σκοτάδι» η συνάντηση με τους θεσμούς στο υπουργείο Δικαιοσύνης – Αποκλεισμένοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ

Οι συναντήσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Χουλιαράκη με τους Ντέκλαν Κοστέλο, Πέτερ Ντόλμαν, Νικόλα Τζαμαρόλι, Φραντσέσκο Ντρούντι, εκπροσώπους των δανειστών, με θέμα την πορεία υλοποίησης των μεταμνημονιακών δεσμεύσεων, ή και την –τυχόν- ανατροπή τους ακόμα, γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως φαίνεται, προτιμήθηκε γιατί είναι μακριά από το κέντρο της Αθήνας, δύσκολα προσβάσιμο σε όσους θα ήθελαν να κάνουν μια… επίσκεψη και οχυρωμένο πίσω από την πρώην Σχολή της Χωροφυλακής.

Και μάλιστα επειδή αυτό δεν είναι αρκετό, οι δημοσιογράφοι, και όποιος άλλος θα ήθελε να έχει μία εικόνα ή ένα πλάνο, έχουν αποκλειστεί από το σημείο και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν μέσα στην πρώην Σχολή της Χωροφυλακής, δείγμα του κλίματος μυστικότητας και του πόσο προσπαθεί η κυβέρνηση να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από τη συνάντηση αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα και ξένοι από τα τεχνικά κλιμάκια που φτάνουν καθυστερημένοι μετά τους επικεφαλής, χρειάζεται να αφήσουν έξω από το κτήριο το αμάξι που τους διατέθηκε από το κράτος για τις μετακινήσεις τους, ώστε να περάσουν από έλεγχο στη πύλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.