Επιμένει ο Γαβρόγλου για το πρώτο κουδούνι στις 9 – «Θα σταματήσουν οι καβγάδες στα σπίτια»

Επιμένει ο Γαβρόγλου για το πρώτο κουδούνι στις 9 – «Θα σταματήσουν οι καβγάδες στα σπίτια»

Νέες δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου για την αλλαγή ώρας στην έναρξη της σχολικής ημέρας.

Σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τη θέση του να χτυπάει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία στις 9:00, ο υπουργός Παιδείας είπε σήμερα πως με αυτή την αλλαγή θα σταματήσει ένα από τους τρεις καθημερινούς καβγάδες στα σπίτια.
Μιλώντας στον Real FM ο κ.Γαβρόγφλου είπε «οι μεγάλοι καβγάδες γίνονται για τρία πράγματα στα σπίτια. Το ένα είναι “άφησε επιτέλους το κινητό σου και ασχολήσου με τα βιβλία”. Το δεύτερο είναι “κοιμήσου, αργείς”, και το πρωί “ξύπνα, ξύπνα”. Είναι οι βασικές εντάσεις σε μία οικογένεια. Εμείς δεν λέμε ότι όλα αυτά ως διά μαγείας θα σταματήσουν».

Παράλληλα πρόσθεσε «υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρές επιστημονικές μελέτες, για το πότε “ξυπνάει” ο οργανισμός ενός εφήβου. Αυτή την εβδομάδα συγκροτώ μια επιτροπή με επιστήμονες τους οποίους είχα συμβουλευτεί, πριν το πω προφανώς. Είναι εξαιρετικοί επιστήμονες που μελετούν αυτό το πρόβλημα σε όλον τον κόσμο. Να δούμε μαζί και με εκπροσώπους της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ και τα τεχνικά στοιχεία, και θα αποφασίσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα υπογράμμισε ότι «για το Λύκειο και το Γυμνάσιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί τα παιδιά πάνε μόνα τους στο σχολείο. Για το θέμα του Δημοτικού θα το μελετήσουμε. Προφανώς οι εργαζόμενοι θα μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους νωρίτερα στο σχολείο. Να το δούμε και θα βρούμε λύση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.