ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηλιόπουλος για ψηφοφορία κατώτατου μισθού: «Πρώτο βήμα για την επαναφορά του σε αξιοπρεπή επίπεδα»

Ηλιόπουλος για ψηφοφορία κατώτατου μισθού: «Πρώτο βήμα για την επαναφορά του σε αξιοπρεπή επίπεδα»

Ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος, μέσω ανάρτησης στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, επισημαίνει πως «σήμερα, κάνουμε το πρώτο βήμα για την επαναφορά του κατώτατου μισθού σε αξιοπρεπή επίπεδα, χωρίς ηλικιακές διακρίσεις, έχοντας ήδη επεκτείνει επτά κλαδικές συμβάσεις εργασίας».

Στην ανάρτησή του, ο κ. Ηλιόπουλος σημειώνει ότι το 2012, ο κατώτατος και ο υποκατώτατος μισθός υφίστανται μείωση 22% και 32%, αντίστοιχα. «Εν μέσω ενός πρωτοφανούς κρεσέντο αυταρχισμού, τον Φλεβάρη του 2012, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθορίζει το βασικό μικτό μισθό στα 586,08 ευρώ και στα 510,95 ευρώ για τους νέους κάτω των 25 ετών» τονίζει ο υφυπουργός Εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η θέση απλή: Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη, δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς εργασία με δικαιώματα για όλες και όλους» σχολιάζει ο κ. Ηλιόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.