Ξυδάκης κατά Καμμένου: «Υπουργός σε δυσαρμονία, δεν υπηρετεί την αξιοπιστία της χώρας»

Ξυδάκης κατά Καμμένου: «Υπουργός σε δυσαρμονία, δεν υπηρετεί την αξιοπιστία της χώρας»

Νέα βέλη κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης με ένα άρθρο του.

Λίγη ώρα μετά την ραδιοφωνική του συνέντευξη στην οποία υποστήριξε ότι «ο Πάνος Καμμένος κάνει ζημιά στην κυβέρνηση αλλά και στην εθνική προσπάθεια για τη διπλωματική αναβάθμιση της χώρας, για να ξαναστήσουμε μια χώρα με υγιή διοίκηση και έναν παραγωγικό ιστό που θα κρατάει τα παιδιά μας εδώ και δεν θα περιπέσει η πατρίδα μας σε δημογραφικό μαρασμό», ο κ. Ξυδάκης στο άρθρο του χαρακτηρίζει τον υπ. Άμυνας, υπουργό σε δυσαρμονία κάνοντας λόγο για «αντινομικές παρεμβάσεις» που «δεν υπηρετούν την αξιοπιστία της χώρας».

Το άρθρο του Νίκου Ξυδάκη έχει ως εξής:

«Η χώρα προσπαθεί να ξεπεράσει την οδυνηρή εμπειρία της Μεγάλης Ύφεσης και ταυτοχρόνως να βρει τη βέλτιστη θέση στον γεωπολιτικό χάρτη όπως αυτός τώρα διαμορφώνεται. Πρόκειται για μια εθνική προσπάθεια ιστορικής εμβέλειας, με ρίσκα και δύσκολες επιλογές. Και δύσκολες ισορροπίες: μέα σε δύο ημέρες η Ελλάδα υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Αιγύπτου και τον πρόεδρο της Γερμανίας. Τον μεθεπόμενο μήνα ο πρωθυπουργός επισκέπτεται τη Μόσχα. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι κλειδί για την τοποθέτηση της Ελλάδας στη Βαλκανική και τη ΝΑ Μεσόγειο, εντός των διαμορφούμενων νέων συσχετισμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπό αυτή την έννοια, οι αντινομικές παρεμβάσεις ενός υπουργού, σε δυσαρμονία με την πολιτική που χαράσσει ο πρωθυπουργός, αλλά και χωρίς τον αναγκαίο δωρικό τρόπο του statesman, δεν υπηρετούν την αξιοπιστία της χώρας και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντά της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.