ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πολάκης κατά Αδωνι: «Dear Kyriakos ο Αδωνις απειλεί να με βάλει φυλακή»

Πολάκης κατά Αδωνι: «Dear Kyriakos ο Αδωνις απειλεί να με βάλει φυλακή»

Με νέα ανάρτησή του στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απαντάει στον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, οτι για να κερδίσει ο Σύριζα τις εκλογές πρέπει να βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους φυλακή, και κατηγορεί τον Αδωνι Γεωργιάδη οτι έχει κάνει ακριβώς το ίδιο μέσα στη Βουλή.

Παραθέτει μάλιστα μέσα στην ανάρτησή του και βίντεο όπου ο Αδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου Υγείας οτι με αυτά που κάνει θα βρεθεί στην φυλακή. Μάλιστα με το γνωστό του ύφος, ειρωνευόμενος την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να φέρει το θέμα των απειλών στην Ευρώπη, απευθύνεται στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στα αγγλικά.

Και του γράφει Dear Kyriakos δες το βίντεο και μην ξεχάσεις να το δείξεις στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με τις κατηγορίες σε βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη, που δηλώνει οτι με αυτά που κάνουν στο υπουργείο θα πάνε φυλακή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.