ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Α.Τσίπρας είναι «αισιόδοξος» για την ελληνική οικονομία – Γιατί άραγε;

Ο Α.Τσίπρας είναι «αισιόδοξος» για την ελληνική οικονομία – Γιατί άραγε;

Διμερείς επαφές είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και τον Μπενουά Κερέ, επίσης της ΕΚΤ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το συμπέρασμα της συζήτησης είναι πως τα ελληνικά ομόλογα φαίνονται να αποδεσμεύονται από τα Ιταλικά, μετριάζοντας έτσι τις αναταράξεις που τους προκαλούνται από την οικονομική αστάθεια στην Ιταλία.

Σε μια ίσως αμφίσημη δήλωση, η κυβερνητική πηγή απέδωσε τις πρόσφατες αναταράξεις σε «εξωγενείς παράγοντες», χωρίς όμως να κατονομάζει το ποιες είναι αυτές.

Πάντως δεν είναι γνωστό αν υπήρξε συζήτηση γύρω από την διαχείριση των κόκκινων δανείων για τα οποία αναμένεται το πράσινο φως από την ΕΚΤ για να ξεκινήσουν πρωτοβουλίες μείωσης τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κυβερνητικές πηγές συμπλήρωσαν πως το άλλο που απορρέει από τη συζήτηση του Πρωθυπουργού με την ΕΚΤ είναι πως «η θετική πορεία της Ελληνικής οικονομίας και η διαρκής βελτίωση των μεγεθών της υπάρχει θα αρχίσει να αναγνωρίζεται από τις αγορές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.