Νίκος Παππάς: «Ο Κοτζιάς αποκλείεται να γίνει Βαρουφάκης»

Νίκος Παππάς: «Ο Κοτζιάς αποκλείεται να γίνει Βαρουφάκης»

«Υπάρχει πλειοψηφία στήριξης της κυβέρνησης και πλειοψηφία υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών». Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

«Ενας πολιτικός παρατηρητής -συνέχισε- θα έβλεπε ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση θέσεων μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών. Η γραμμή για το μακεδονικό δεν έχει αλλάξει. Η κυβέρνηση είναι δεσμευμένη υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Κανείς από τους ΑΝΕΛ δεν θα υπερψηφίσει πρόταση μομφής της ΝΔ. Κοντεύει 1000 μέρες που ζητάει εκλογές ο Κυρ. Μητσοτάκης, είναι λυπηρό».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Ν. Κοτζιάς να γίνει Βαρουφάκης, ο κ. Παπάς είπε ότι «ο κ. Κοτζιάς σπάνια λέει ψέματα ή ποτέ, άρα αποκλείεται να γίνει Βαρουφάκης».

Για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, ανέφερε ότι δεν είναι στο σημείο που θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις κομμάτων του προοδευτικού χώρου. Υπερασπίστηκε τον Π. Πολλάκη λέγοντας ότι εξέφρασε την αγωνία του για την απόδοση δικαιοσύνης σε υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σχέση με τα μυστικά κονδύλια ο κ. Παππάς ανέφερε τα εξής: «Το 2011 καταργήθηκαν τα μυστικά κονδύλια στο συγκεκριμένο υπουργείο, στη γενική γραμματεία ενημέρωσης. Δεν πρέπει να συζητείται δημόσια με ανεύθυνο τρόπο αυτό το ζήτημα και πρέπει να διευρυνθεί ο έλεγχος. Πρέπει να επεκταθεί και στα άλλα υπουργεία ο έλεγχος από τη Βουλή που γίνεται για τα απόρρητα κονδύλια του ΥΠΕΞ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.