ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Κοτζιάς δεν αποκλείει αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές με το ΠΡΑΤΤΩ – Tί είπε για αιγιαλίτιδα ζώνη

Ο Κοτζιάς δεν αποκλείει αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές με το ΠΡΑΤΤΩ – Tί είπε για αιγιαλίτιδα ζώνη

Δεν αποκλείει ο Νίκος Κοτζιάς να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτηση του από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο», ήταν η απάντηση που έδωσε στην τηλεόραση CretaTv. Για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τονίζει πως ήδη κινείται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα. Όπως είπε σε κάποιες περιπτώσεις οι επιλογές υποψηφίων συμπίπτουν με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές όμως όχι.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Ν. Κοτζιάς συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και δήλωσε τη στήριξη της Κίνησης «Πράττω» στο πρόσωπό του.

Αιγιαλίτιδα: «Εγώ ανακοίνωσα ότι ετοίμασα τα προεδρικά διατάγματα»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση CRETA και στον Μάριο Διονέλλη για το επίμαχο θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο παραιτηθείς ΥΠΕΞ αναφέρει πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα, τα παρέδωσε στον πρωθυπουργό και δεν υλοποίησε την επέκταση.

Οταν ερωτάται γιατί το ανακοίνωσε βιαστικά χωρίς να ενημερωθεί η Βουλή, ο κ. Κοτζιάς απάντησε πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή και πως οι πολιτικοί αρχηγοί θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα.

Ο Ν. Κοτζιάς επαναλαμβάνει πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο σημειώνει πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.