ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Τσίπρας: «Δικός μας είναι αυτός ή η κόρη σου είναι αυτή;» – Νέα «γκάφα» του πρωθυπουργού ή παρανόηση;

Α.Τσίπρας: «Δικός μας είναι αυτός ή  η κόρη σου είναι αυτή;» – Νέα «γκάφα» του πρωθυπουργού ή παρανόηση;

Mετά το «μπλακ χιούμορ» που έκανε ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι που της είπε ότι «…Θα τα σπατάλαγες τα 2.000 ευρώ και να τα έπαιρνες» αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκομένους προχώρησε σε νέα «σούπερ» ατάκα συνεχίζοντας την καφενειακού τύπου συζήτηση με κατοίκους της περιοχής λέγοντας:

«Δικός μας είναι αυτός»; Απευθυνόμενος στην γυναίκα που κάθεται δίπλα του, όταν κάποιος επιμένει να θέλει να τον ρωτήσει κάτι! Μάλιστα την ερώτηση την κάνει σκύβοντας δίνοντας έτσι και τον «αέρα» παλιάς ελληνικής ταινίας με τον υπυοργό Μαυρογιαλούρο

Το βίντεο τράβηξε ένας από τους συμμετέχοντες, χωρίς να τον εντοπίσουν οι άνδρες της ασφαλείας η οι άλλοι παρευρισκόμενοι, και το ανέβασε στο you tube.

Τι σημαίνει η ερώτηση αυτή; Ότι υπήρχε αυστηρή επιλογή των συμμετεχόντων, ή τουλάχιστον είχε μεριμνηθεί να μαζευτούν για την σύσκεψη μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις και να αποφευχθούν οι δυσάρεστες ερωτήσεις.

Ούτως η άλλως η σύσκεψη αυτή έχει περάσει στην ιστορία, αφού στο ίδιο βίντεο περιλαμβάνεται η γνωστή ατάκα του Πρωθυπουργού σε πυρόπληκτη που διαμαρτύρονταν για τα χρήματα που έχουν δοθεί ως αποζημιώσεις:

«Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην γυναίκα που καθόταν απέναντί του. Φράση που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Ποτέ δεν ειπώθηκε από τον πρωθυπουργό «Δικός μας είναι αυτός» στη συνάντησή του με κατοίκους στο Μάτι, δήλωσε λίγο αργότερα η ίδια η γυναίκα στην οποία απευθύνθηκε ο πρωθυπουργός.

«Αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ» επισημαίνει η Κατερίνα Μαλλά, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων στο Μάτι που συναντήθηκαν την προηγούμενη Τρίτη 27 Νοεμβρίου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η κυρία Μαλλά, που εμφανίζεται να κάθεται στα αριστερά του Αλέξη Τσίπρα διαψεύδει ότι ο πρωθυπουργός έσκυψε και την ρώτησε «δικός μας είναι αυτός» κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.

Η Κατερίνα Μαλλά διευκρινίζει ότι το ερώτημα ήταν: «Η κόρη σου είναι αυτή;» και ζητά να διορθωθεί το ρεπορτάζ επειδή, όπως μας λέει, «δεν θέλει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δίνουμε έναν αγώνα μόνοι μας, με αξιοπρέπεια, προσπαθώντας να εργαστούμε για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες άνθρωποι» τονίζει η Κατερίνα Μαλλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.