ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ. Τζανακόπουλος: «Η πολιτική διαφωνία δεν πρόκειται ποτέ να συνδεθεί με την επιλογή της βίας»

Δ. Τζανακόπουλος: «Η πολιτική διαφωνία δεν πρόκειται ποτέ να συνδεθεί με την επιλογή της βίας»

Ανακοίνωση για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ με την οποία, όμως, απαντά και σε όσους υπενθυμίζουν τη στοχοποίηση του τηλεοπτικού σταθμού από την κυβέρνηση με αφορμή την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας εξέδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού καταδικάζει την «τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της εφημερίδας Καθημερινή» προσθέτει ότι «η πολιτική διαφωνία δεν πρόκειται ποτέ να συνδεθεί στη συνείδηση των πολιτών με την επιλογή της βίας. Αυτού του είδους οι συμψηφισμοί, όμως, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία».

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου έχει ως εξής:

Η καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της εφημερίδας Καθημερινή είναι αυτονόητη και απερίφραστη. Τέτοιες ενέργειες έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν. Ενισχύουν το μέτωπο της Δημοκρατίας και τα αντανακλαστικά των πολιτών απέναντι σε κάθε επιχείρηση εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού.

Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους του σταθμού και της εφημερίδας, ενώ ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η επίθεση αυτή είναι επίθεση στην ίδια την Δημοκρατία.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν κινητοποιηθεί άμεσα με πρωταρχικό στόχο τον εντοπισμό των δραστών και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.

Η αποφασιστική αυτή στάση της κυβέρνησης, η συμπαράσταση στους εργαζόμενους και η απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας δεν πρόκειται να επηρεαστούν από τις προσπάθειες, αυτή να συνδεθεί με την πολιτική αντιπαράθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πολιτική διαφωνία δεν πρόκειται ποτέ να συνδεθεί στη συνείδηση των πολιτών με την επιλογή της βίας. Αυτού του είδους οι συμψηφισμοί, όμως, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.