ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σε τροχιά ρήξης ο Πολάκης με τους δικαστές – Τον κατηγορούν για παρέμβαση στην υπόθεση Novartis- Τι απαντά

Σε τροχιά ρήξης ο Πολάκης με τους δικαστές – Τον κατηγορούν για παρέμβαση στην υπόθεση Novartis- Τι απαντά

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σχετικά με τις κατηγορίες περί παρεμβάσεών του στο έργο της Δικαιοσύνης.

Το ζήτημα της υπόθεσης του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα της Novartis, Νίκου Μανιαδάκη, έχει προκαλέσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να κάνει μία «πύρινη» ανάρτηση σχετικά.

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, χρεώνοντάς του θεσμική εκτροπή και παρέμβαση στο έργο της, ενώ συνέχεια στην κόντρα αυτή έδωσε μέσω Facebook λίγο μετά.

Στην ανάρτησή του έγραψε:

ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ-ενταύθα

Αξιότιμοι κύριοι

1) Διάβασα την ανακοίνωσή σας

2) Καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσύνης μιλάτε για “θεσμική εκτροπή”

3) Πριν βγάλετε την ανακοίνωση, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ πως: Από τις 31/12/18 έχω αποστείλει ως Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας 4 (τέσσερις) αναφορές προς την Εισαγγελία του Αρείου πάγου για κάθε μια από τις υποθέσεις που αναφέρονται στην ανάρτηση, ζητώντας να υπάρξει ΑΡΜΟΔΙΩΣ ο προβλεπόμενος ΕΛΕΓΧΟΣ καθώς κατά την εκτίμησή μου οι υποθέσεις αυτές ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.

4) Εγώ δε μίλησα για “πολιτικό χρόνο” όπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωσή σας, αλλά για ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ!!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5) Μια που το έφερε η κουβέντα, πιστεύω πως αναγκαίο θα ήταν η “κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου” να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και όχι σε δεκαετίες όπως το παρελθόν (π.χ. siemens ,c4i, κλπ). Μετά τιμής, Παύλος Πολάκης αν. Υπ. Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.