ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνέντευξη Τσίπρα στο OpenTv: Αδιάφορη για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης – Tην ξεπέρασαν όλα τα δελτία ειδήσεων

Συνέντευξη Τσίπρα στο OpenTv: Αδιάφορη για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης – Tην ξεπέρασαν όλα τα δελτία ειδήσεων

Ιδιαίτερη ημέρα σε επίπεδο τηλεθέασης η Τετάρτη καθώς οι περισσότερες προβλέψεις έπεσαν έξω, ενώ υπήρχαν και αρκετές εκπλήξεις. Το πιο σημαντικό στοιχείο, η χαμηλή τηλεθέαση της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open το οποίο τελικά αποδεικνύεται ιδιαίτερη περίπτωση καθώς το δελτίο ειδήσεών του δεν τα καταφέρνει όπως προσδοκούσαν τα στελέχη.

Μόνο το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ κατάφερε να ξεπεράσει χθες το δελτίο του Open που παρουσιάζει η Έλλη Στάη και είχε χθες καλεσμένο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν υψηλότερα από τις προηγούμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η τηλεθέαση της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη σημείωσε στο σύνολο 12,4% ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε 9,3%. Είναι πάντως τουλάχιστον εντυπωσιακό ότι σε μία πολύ κρίσιμη πολιτικά συγκυρία οι τηλέθεατές προτίμησαν να δουν δελτίο στον ΣΚΑΙ και το STAR παρά να παρακολουθήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Αδιάφορους άφησε τους ξένους ανταποκριτές η χθεσινή συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο τηλεοπτικό δίκτυο «Open Tv», η οποία ήταν, μάλλον, προς… εσωτερική κατανάλωση.

Αντίθετα το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου στρέφεται σήμερα στη σημερινή επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας.

Αν και τα μεγαλύτερα ξένα δίκτυα έχουν καλούς ανταποκριτές στην Ελλάδα, μάλλον γύρισαν την…πλάτη στις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού σχετικά με το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού.

Μέχρι αυτή την ώρα που γράφονταν οι γραμμές αυτές, το μόνο ξένο δίκτυο που αναπαρήγαγε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην ιστοσελίδα του είναι το ανεξάρτητο ειδησεογραφικό δίκτυο των Βαλκανίων «balcaneu» (με έδρα τη Βουλγαρία). Μόνο που θα πρέπει να ενημερωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας κι όχι υπουργός Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σχετικό άρθρο, υπό τον τίτλο:«Ο Τσίπρας θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης εάν διαλυθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών», παραθέτει επιγραμματικά τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.