ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν. Μαυραγάνης: Έχω καταθέσει στον Καμμένο την αποχώρησή μου από την κυβέρνηση

Ν. Μαυραγάνης: Έχω καταθέσει στον Καμμένο την αποχώρησή μου από την κυβέρνηση

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Μαυραγάνης. Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους βουλευτές για να ενταχθούν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Την θέση του σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ξεκαθάρισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο Νίκος Μαυραγάνης.

«Εγώ προσωπικά έχω παραδώσει στον πρόεδρο του κινήματος μια δήλωση – εξουσιοδότηση να καταθέσει την αποχώρηση μου», ανέφερε.

Όπως είπε «εμείς θα προσπαθούσαμε να βάλουμε την πλάτη, αν μας ακολουθήσουν και άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα μπορούμε να βάλουμε φραγή στη συμφωνία» και εξήγησε ότι «έχουμε ετοιμάσει ένα νομικό κείμενο προάσπισης, ότι είναι αντισυνταγματική αυτή η συμφωνία και δεν μπορεί να ψηφιστεί κάτω από 180 βουλευτές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Μαυραγάνης, αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία με ανεξάρτητους βουλευτές να ενταχθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. «Να γνωρίζετε ότι εμείς πρόβλημα αριθμών και στελέχωσης της ΚΟ δεν θα έχουμε. Θα δείτε ότι θα υπάρχουν κινήσεις υπέρ των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.