«Είναι ντροπή, ντροπή»: Η αναφορά Μητσοτάκη που «κοκκίνισε» τον Φίλη

«Είναι ντροπή, ντροπή»: Η αναφορά Μητσοτάκη που «κοκκίνισε» τον Φίλη

Ανέβηκε το θερμόμετρο της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης όταν ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα και αναφέρθηκε στον νέο υπουργό Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, υπογραμμίζοντας το ιστορικό αντίστοιχο της 21ης Απριλίου για την τοποθέτηση εν ενεργεία στρατιωτικού σε θέση υπουργού.

«Είναι ντροπή, ντροπή!», φώναζε από τα έδρανα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης και επανέρχεται:

“Τι πάθατε κ. Φίλη έχετε γίνει ίδιος με τη μπλούζα που φοράτε! Είναι ιστορική αλήθεια!».

«Άλλοι κάνανε εξαγορές», φώναξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μέσα σε ένταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανταπαντά:

«Εσείς κ. Κουρουμπλή τα λέτε αυτά; Περίμενα να παρεξηγηθείτε για το πολιτικούς γυρολόγος όχι αυτό».

Την αντίδραση του Σπύρου Δανέλλη προκάλεσε το “καρφί” του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόθεσή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, τον οποίο ρώτησε τι μεσολάβησε και αλλάξατε γνώμη κύριε Δανέλλη. Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού απάντησε από τα έδρανα της ολομέλειας λέγοντας πως δεν μπορεί ο γιος του αποστάτη να μιλά για αποστάτη και είπε πως εγώ πρότεινα αποχή για το Ποτάμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αίσχος φωνάζουν από την ΚΟ του Κινήματος και χτυπούν τα χέρια στα έδρανα αντιδρώντας έντονα στην απόφαση του Βούτση να δώσει το λόγο των πρωθυπουργό. Οι βουλευτές διέκοψαν τη διαδικασία και δεν άφηναν τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει με τον πρόεδρο της Βουλής να φωνάζει και να προσθέσει να επιβάλλει την τάξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.