Ν.Φίλης: «Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ότι είχε να δώσει το έδωσε και ο καθείς επανέρχεται στην κανονικότητά του»

Ν.Φίλης: «Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ότι είχε να δώσει το έδωσε και ο καθείς επανέρχεται στην κανονικότητά του»

Για έξοδο από την δανειακή σύμβαση αλλά όχι και από τα μνημόνια μίλησε ο Νίκος Φίλης στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι προέχει «να μην χαθούν οι θυσίες των πολιτών τώρα που βγήκαμε από την δανειακή σύμβαση» για να προσθέσει στην συνέχεια ότι οι τέσσερις στόχοι της επόμενης περιόδου είναι: «η οριστική έξοδος από την κρίση και μνημόνια.

«Η κοινωνική ανασυγκρότηση και η ήττα νεοφιλελευθερισμού. Η αναδιοργάνωση του πολιτικού συστήματος με την προοδευτική συμπαράταξη η αντιμετώπιση της ακροδεξιάς απειλής και η ριζική μεταρρύθμιση κράτους και θεσμών».

Για τους ΑΝΕΛ είπε πως «η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ότι είχε να δώσει το έδωσε και ο καθείς επανέρχεται στην κανονικότητά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, επιτέθηκε στην ΝΔ που δεν καταδικάζει όπως είπε την στοχοποίηση βουλευτών για να αναρωτηθεί «Τι θέλετε να πυροδοτήσετε; Επιθέσεις τύπου Γκντάνσκ όπου δολοφονήθηκε ο δήμαρχος;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.