ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γεροβασίλη: «Υπήρξε σχέδιο επίθεσης στη Βουλή – Δεν δίνουμε εντολές στην ΕΛ.ΑΣ. την ώρα που επιχειρεί»

Γεροβασίλη: «Υπήρξε σχέδιο επίθεσης στη Βουλή – Δεν δίνουμε εντολές στην ΕΛ.ΑΣ. την ώρα που επιχειρεί»

Στη Συμφωνία των Πρεσπών, στα επεισόδια που έγιναν κατά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία αλλά και στη στάση της ΝΔ αναφέρθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

«Ανησυχώ για όλες τις επόμενες ημέρες, για όλους αυτούς που στο όνομα της πατρίδας, που δεν αγαπούν, γίνονται πατριδοκάπηλοι, διατυπώνουν έναν ακραίο λόγο, που δεν έχει παρά μισαλλοδοξία και έχει μίσος και φθόνο», σχολίασε η κυρία Γεροβασίλη, η οποία επεσήμανε ότι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία υπήρξε σχέδιο επίθεσης στη Βουλή και παράλληλα αρνήθηκε ότι στόχος της αστυνομίας ήταν να διαλύσει τη συγκέντρωση.

«Είναι στάση αμυντική, με στόχο την προστασία του Κοινοβουλίου και περιμετρικά, την προστασία των διαδηλωτών. Αν είχαν μπει μέσα στο πλήθος έστω και ένα βήμα, θα είχαν δίκιο να πουν ότι η ΕΛΑΣ προκάλεσε τη διάλυση του συλλαλητηρίου», είπε η υπουργός.

Επίσης, τόνισε ότι «καμία πολιτική ηγεσία δεν δίνει εντολές στην ΕΛΑΣ την ώρα που επιχειρεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξαπέλυσε, επίσης, επίθεση κατά της ΝΔ λέγοντας ότι επέλεξε να διχάσει τη χώρα «σε αυτούς που την αγαπούν και αυτούς που την προδίδουν» και πρόσθεσε ότι η ΝΔ έκανε «ακροδεξιά μετατόπιση, πιστεύοντας ότι θα καταλάβει αυτόν τον χώρο, οπότε δημιουργεί χώρο για να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.