ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όλγα Γεροβασίλη: Μιλά για «ψευδείς ειδήσεις» αλλά… – Δείτε το βίντεο

Όλγα Γεροβασίλη: Μιλά για «ψευδείς ειδήσεις» αλλά… – Δείτε το βίντεο

“Ξεχάστε τι είπα πριν λίγο” το “δόγμα” της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη η οποία φαίνεται πως το μετάνοιωσε και το … “πήρε πίσω”.

Για ψευδή είδηση κατηγορεί τα ΜΜΕ η Ολγα Γεροβασίλη αναφορικά με δήλωση της στην οποία υποστήριξε ότι οι κουκουλοφόροι που αποτυπώθηκαν σε βίντεο έξω από τη Βουλή ήταν αστυνομικοί.

Ωστόσο το βίντεο της συνέντευξης αποτυπώνει τις ακριβείς δηλώσεις…

Ειδικότερα, σε πρωινή της συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η Όλγα Γεροβασίλη ρωτήθηκε σχετικά με εικόνες που δείχνουν κουκουλοφόρους να κινούνται στην είσοδο της Βουλής. Η κ. Γεροβασίλη απάντησε σχετικά:

Όλ. Γεροβασίλη: Οι άνθρωποι που τρέχουν στη Βουλή είναι Έλληνες αστυνομικοί…

Δημοσιογράφος: Είναι της Ασφάλειας;

Όλ. Γεροβασίλη: Είναι Έλληνες αστυνομικοί της υπηρεσίας επισήμων της Βουλής

Δημοσιογράφος: Και γιατί φοράγανε κουκούλες;

Όλ. Γεροβασίλη: ‘Εβαλαν…. για να βγουν έξω…γιατί πήραν εντολή εκείνη την ώρα να μετακινηθούν.

Μετά από λίγες ώρες ωστόσο η Όλγα Γεροβασίλη, με ανάρτησή της στο twitter επισημαίνει τα εξής:

«Άλλη μια ψευδής είδηση από “αξιόπιστα” μέσα. Η πραγματικότητα: “είναι Έλληνες αστυνομικοί που εκείνη την ώρα πήραν εντολή να μετακινηθούν”. Τα υπόλοιπα δικά σας» αναφέρει η κ. Γεροβασίλη.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.