Επίθεση Π. Κουρουμπλή σε ΚΙΝΑΛ: «Τώρα σύρονται πίσω από τη ΝΔ»

Επίθεση Π. Κουρουμπλή σε ΚΙΝΑΛ: «Τώρα σύρονται πίσω από τη ΝΔ»

Οι ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό «είναι ένα επακόλουθο των συνεπειών της Συμφωνίας των Πρεσπών, που θα αποβεί ευεργετικό για το πολιτικό σύστημα», εκτίμησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο».

Αναφερόμενος στο Κίνημα Αλλαγής ο πρώην υπουργός σημείωσε πως «πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποιοι με ποιους πάνε,εγώ τους είπα χτες ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αυτός που πράγματι έκανε το εμπάργκο στα Σκόπια, αλλά και αυτός που μετά βλέποντας ποιο είναι το συμφέρον της χώρας προχώρησε στην Ενδιάμεση Συμφωνία. Ξέρετε τι άκουσε γι’ αυτήν; Τα ξεχνάνε οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, έχουν καμία φορά μειωμένη μνήμη. Τώρα, σύρονται πίσω από την Νέα Δημοκρατία. Αυτός ο χώρος εάν δεν πει στον ελληνικό λαό με ποιους θα πάει, οι συνέπειες στις εκλογές θα είναι συντριπτικές. Ο κόσμος θέλει να ξέρει. Θα πάνε με την ΝΔ; Να το πουν. Είναι πολύ τιμιότερο πολιτικά» πρόσθεσε.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε πως «ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να αποφύγει τη λύση με τη γειτονική χώρα όπως έκαναν πολλοί, αλλά παίρνει το πάνω του για να κλείσει μία εκκρεμότητα της χώρας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποδίδοντας μάλιστα σε φίλο του επιχειρηματία το σχόλιο, είπε ότι «ο Τσίπρας παρέλαβε μία χρεοκοπημένη χώρα, έβαλε τα πράγματα σε μία σειρά, πληρώνει τα χρέη όλων αυτών των κυρίων, προσπαθεί να στηρίξει την κοινωνία, έχουμε πολιτική σταθερότητα, απορρόφηση των κοινωνικών κραδασμών και από την άλλη έρχονται εκ του ασφαλούς… αυτοί που χρεοκόπησαν την χώρα, που δεν τόλμησαν να πάρουν πάνω τους την ευθύνη και να κλείσουν μία εκκρεμότητα» υπογράμμισε.Παράλληλα, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι για την Συμφωνία των Πρεσπών «πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα, η Ελλάδα πρέπει να διαμορφώσει ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, με μία διμερή συμφωνία που θα επιτρέπει την ανάπτυξη πολλών τομέων της οικονομίας. Είναι βέβαιο ότι η ίδια η δυναμική της οικονομίας θα μπορέσει να περιορίσει τις όποιες εθνικιστικές τάσεις στην περιοχή» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.