Μ. Χρυσοβελώνη: «Δε θα είχα αντίρρηση να προσχωρήσω στον ΣΥΡΙΖΑ – Είμαι στη διάθεση του πρωθυπουργού»

Μ. Χρυσοβελώνη: «Δε θα είχα αντίρρηση να προσχωρήσω στον ΣΥΡΙΖΑ – Είμαι στη διάθεση του πρωθυπουργού»

«Δε θα είχα αντίρρηση να προσχωρήσω στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία είπε πως είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού. Παράλληλα, χαιρετίζει την απόφαση των έξι βουλευτών, με την οποία ανακοίνωσαν πως θα στηρίξουν όλα τα νομοσχέδια που θα καταθέσει στο εξής η κυβέρνηση.

Θετική στο ενδεχόμενο προσχώρησής της στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη που έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ.

«Σε πρώτη φάση δεν θα είχα αντίρρηση αλλά τα πράγματα είναι ακόμα πολύ νωπά» είπε η κυρία Χρυσοβελώνη προσθέτοντας ότι «για να προσχωρήσει κανείς στο κόμμα δεν φτάνει να το επιθυμώ εγώ αλλά να είναι αποδεκτό και από το κόμμα». Η υφυπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι «όταν έρθει η ώρα των αποφάσεων θα σταθμίσω τους παράγοντες».

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση προς το παρόν. Βρίσκομαι στη διάθεση του πρωθυπουργού που είναι αρμόδιος για τη σύνθεση της κυβέρνησης και τη δική μου πορεία» συμπλήρωσε η κυρία Χρυσοβελώνη.

Η υφυπουργός Εσωτερικών έκρινε, επίσης, ότι «καλώς έπραξαν» οι έξι βουλευτές που με επιστολές τους ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν όλα τα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο μέλλον, καθώς κατά την ίδια «αυτό συνέβη για να διασφαλιστεί η διαμόρφωση μιας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι κάτι που δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από αυτό που έχει, η διασφάλιση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Η κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης είναι υπουργοί και θεωρείται δεδομένο ότι στηρίζουν την κυβέρνηση και τα νομοσχέδιά της» πρόσθεσε η κυρία Χρυσοβελώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.