ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Νοτοπούλου: Μέχρι τέλος του μήνα η «βασιλεία» της στο υπ.Μακεδονίας

Κ.Νοτοπούλου: Μέχρι τέλος του μήνα η «βασιλεία» της στο υπ.Μακεδονίας

Στο τέλος του μήνα εκτιμά ότι θα αποχωρήσει από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η υπουργός, μιλώντας στον Realfm της Θεσσαλονίκης, ανέφερε πως η ίδια θα ήθελε να φύγει ακόμη και αύριο, ωστόσο ανέφερε πως θα μείνει μέχρι τότε προκειμένου να ολοκληρωθούν διπλωματικές επαφές και διαδικασίες για τις ευρωπαϊκές συνεργασίες.

«Στο τέλος του μήνα εκτιμώ ότι θα φύγω, εγώ θα ήθελα να φύγω αύριο. Υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα που δε θέλουμε να αφήσουμε στη μέση» δήλωσε η κ. Νοτοπούλου. Τα ζητήματα που απασχολούν την υπουργό και θέλει να ολοκληρώσει αφορούν το project του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας. Η εξέλιξη του συγκεκριμένου project ίσως καθυστερήσει και την αποχώρησή της από το ΥΜΑΘ, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr.

Η αποχώρησή της από το ΥΜΑΘ αναμενόταν καιρό, με σκοπό να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία για τον δήμο Θεσσαλονίκης ως υποψήφια δήμαρχος. Tην ίδια ώρα, πάντως, φαίνεται να έχει δρομολογήσει κάποια θέματα που αφορούν την υποψηφιότητά της στον δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας ήδη μέσα από τα social media τους Σταύρο Μπουφίδη, Μαρία Αρβανιτίδου, Δημήτρη Χατζόπουλο ως πρώτους υποψηφίους της παράταξης της.

Ερωτηθείσα για τον διάδοχό της στο ΥΜΑΘ είπε πως δεν γνωρίζει ποιος θα είναι αυτός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.