ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ο Α.Τσίπρας από την Χάλκη (φωτο)

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ο Α.Τσίπρας από την Χάλκη (φωτο)

Στιγμιότυπα από το ταξίδι του στη Χάλκη και τη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο δημοσίευσε στο Instagram του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός, που είναι αρκετά ενεργός στα social media, ανήρτησε πέντε φωτογραφίες από τη Χάλκη. Στις πρώτες τρίτες απεικονίζεται μέσα στη Θεολογική Σχολή, που ξεναγήθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Με ξενάγησε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τον τόπο που σπούδασε, όταν μικρό παιδί ακόμα, 15 χρονών, ήρθε από την Ίμβρο. Τον ευχαρίστησα ιδιαίτερα για αυτό. Η επαναλειτουργία της σχολής δεν θα ωφελήσει μόνο το Πατριαρχείο και την ορθοδοξία αλλά θα αποτελέσει ένα μήνυμα φιλίας, αλληλοκατανόησης και αδελφοσύνης ανάμεσα στους δύο λαούς», έγραψε.

Οι άλλες δύο είναι πιο χαλαρές, καθώς η μία δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να χαιρετά πολίτες, ενώ η άλλη είναι εικόνα της Χάλκης.

«Στη Χάλκη μας περίμενε μια έκπληξη που μας γεμίζει με αισιοδοξία: Η θερμή και εγκάρδια υποδοχή των πολιτών. Αυτή η ανταπόκριση είναι και η καρδιά της ελληνοτουρκικής φιλίας που θέλουμε να οικοδομήσουμε», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.