ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α. Τσίπρας σε Κ. Μητσοτάκη: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Θα διαψευστείτε στις κάλπες»

Α. Τσίπρας σε Κ. Μητσοτάκη: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Θα διαψευστείτε στις κάλπες»

Στο βήμα της Βουλής είναι αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για κινδυνολογία στο θέμα της γρίπης, ενώ τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία θα έχει τελικά πρόβλημα στις εκλογές, αφού με τα επιχειρήματα που προβάλλει, έχει αυτοπαγιδευτεί.

«Κύριε Μητσοτάκη κάτι δεν πήγε καλά μάλλον στην προηγούμενη συνεδρίαση. Είχατε μιλήσει 60 λεπτά και σήμερα είπατε ακριβώς τα ίδια. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως βέβαια και μάλλον κάτι δεν πήγε καλά για να πείτε τα ίδια. Βέβαια καινοτομήσατε σήμερα, κινδυνολογώντας ξανά για ένα ζήτημα δημόσιας υγείας, την γρίπη», είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: «Κινδυνολογήσατε και σας απάντησε με την πρέπουσα σοβαρότητα ο υπουργός Υγείας. Είπατε ότι δεν υπάρχουν επαρκείς κλίνες στις ΜΕΘ. Θέλετε να συγκρίνουμε πόσες βρήκαμε το ’15 και πόσες είναι σήμερα; 438 ήταν το 2015 και σήμερα λειτουργούν 560 κρεβάτια».

«Ή μήπως να θυμηθούμε τι συνέβαινε το 2012 και 2013 όταν εκατομμύρια συμπολίτες μας ήταν έξω από το ΕΣΥ; Και τότε μας ασκούσατε κριτική επειδή μιλούσαμε για ανθρωπιστική κρίση. Και γι’ αυτό τα πρώτα μέτρα που πήραμε ήταν γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Σε όλα κινδυνολογείτε βέβαια…» επεσήμανε.

«Τρία χρόνια ζητάτε εκλογές. Δεν πρωτοτυπήσατε σήμερα, αν και σήμερα ζητήσατε εκλογές και στην Βενεζουέλα. Εκεί θα γίνουν πιο γρήγορα μάλλον. Πάρτε το χαμπάρι, θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας. Στην κάλπη των ευρωεκλογών θα υποστείτε μια δεινή διάψευση των προσδοκιών σας. Γιατί θα δουν πως αυτό που στήσατε ήταν μια ψευδής εικόνα. Εσείς θα έχετε το μεγάλο πρόβλημα να εξηγήσετε την αποτυχία. Έχετε αυτοπαγιδευτεί. Εσείς τις στήνετε τις παγίδες», είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ.

«Εσείς λέγατε για τις συντάξεις, τις αγορές, την αξιολόγηση. Τι αφήγημα θα βρείτε πια; Θα γίνετε ο πολιτικός του οποίου όλα τα αφηγήματα θα διαψευστούν! Την επομένη της πολιτικής διαφωνίας που είχαμε με τον κ. Καμμένο είπατε ότι είναι φτιαχτή η διαφωνία, ότι είναι στημένα όλα αυτά. Μετά έγινε εκβιαστικό διαζύγιο. Δεν καταλαβαίνετε ότι σας βλέπει ο ελληνικός λαός να λέτε ψέματα;» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.