Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν την άρση ασυλίας του Π.Καμμένου

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν την άρση ασυλίας του Π.Καμμένου

Για μια ακόμα φορά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν πλάτη ώστε να μην αρθεί η ασυλία του Πάνου Καμμένου, παρά το γεγονός οτι οι δυο κυβερνητικοί εταίροι τα έχουν σπάσει και το διαζύγιο τους φαίνεται να εξελίσσεται σε μια άγρια κόντρα Τσίπρα-Καμμένου.

Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπή Δεοντολογίας συζητήθηκε η άρση ασυλίας του κ.Καμμενου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης.

Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι το αδίκημα έγινε κατά τη διάρκεια των υπουργικών του καθηκόντων και άρα εμπίπτει στο νόμο περί ευθύνης Υπουργών, κατά συνέπεια ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε το σκεπτικό του κ.Καμμενου και ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να γνωμοδοτήσει θετικά για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, για ζήτημα που αφορά τη θητεία του στο Διοικητικό Συμβοίλου του Αθήνα, 9.84 αλλά και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση για την υπόθεση της φυγής του μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή για την αναγκη στρατιωτικού πραξικοπήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.