ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Ξενογιαννακοπούλου: «Ο Πολάκης στοχοποιήθηκε άδικα»

Μ.Ξενογιαννακοπούλου: «Ο Πολάκης στοχοποιήθηκε άδικα»

«Όταν το ΚΙΝΑΛ μετατοπίζεται συνεχώς κεντροδεξιά είναι φυσικό να υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες αποχωρούν γιατί νιώθουν ότι δεν εκφράζονται από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα». Αυτό δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για την ένταξη των προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, στο κυβερνητικό σχήμα.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου, κατά την εμφάνισή της σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open, απέρριψε τις κατηγορίες περί συναλλαγής και απέδωσε την αποχώρηση των ανωτέρω στο γεγονός ότι «αντιτίθενται στην προοπτική συμπόρευσης (του ΚΙΝΑΛ) με τις συντηρητικές δυνάμεις» και στην ανάγκη συγκρότησης ενός ευρύτερου προοδευτικού πόλου.

«Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις μεταγραφές. Δεν μπορεί να βλέπουμε άλλους βουλευτές από την Ένωση Κεντρώων και από το Ποτάμι να πηγαίνουν στο ΚΙΝΑΛ και εκεί να μην υπάρχει πρόβλημα και να είναι διεύρυνση του ΚΙΝΑΛ, και αντίθετα να υπάρχει πρόβλημα επειδή διαφωνούν κάποια στελέχη με τη γραμμή του κόμματος», τόνισε η υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Παύλου Πολάκη, με τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, η κ. Ξενογιαννακοπούλου σημείωσε ότι «γίνεται τόση φασαρία περί θεσμικής εκτροπής, ενώ υπάρχουν στελέχη της ΝΔ, τα οποία κατηγορούν από το πρωί έως το βράδυ λειτουργούς της Δικαιοσύνης», ενώ επισήμανε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «στοχοποιήθηκε άδικα για ένα νόμιμο δάνειο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.