ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν. Κοτζιάς: «Υπάρχουν κι άλλα απειλητικά sms προς το πρόσωπό μου»

Ν. Κοτζιάς: «Υπάρχουν κι άλλα απειλητικά sms προς το πρόσωπό μου»

Ο Νίκος Κοτζιάς τόνισε σε σημερινή συνέντευξή του πως υπάρχουν κι άλλα απειλητικά sms, εκτός από εκείνα που θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, αναφερόμενος στη δικαστική του διαμάχη με τον Πάνο Καμμένο. Παράλληλα, κάλεσε τον Γιώργο Κουμουτσάκο να αποδείξει όσα του προσάπτει και του ζητά να απολογηθεί.

Ερωτηθείς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σχετικά με τα απειλητικά SMS ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε ότι υπάρχουν και άλλα με ανάλογη απειλητική λειτουργία και παρατήρησε ότι «το όλο κλίμα δεν είναι καλό, όπως δεν είναι καλά και τα δημοσιεύματα σε ορισμένα sites και σε μία συγκεκριμένη εφημερίδα για τις ίδιες υποθέσεις, τα οποία επικαλείται ο κατηγορούμενος, όπως δεν ήταν καλά πράγματα και οι σφαίρες και τα αίματα που ελάμβανα».

Παράλληλα, μιλώντας στο ρ/σ News24/7 ζήτησε να ανακαλέσει ή να αποδείξει τις κατηγορίες εναντίον του, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος δήλωσε πως οι δύο πρώην υπουργοί «αλληλοεκβιάζονται».

Παράλληλα, κάνοντας γνωστό ότι θα ακολουθήσει και αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε αποφασισμένος ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη και για άλλους προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του και τη δημοκρατική λειτουργία του δημόσιου χώρου. «Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει ό,τι του κατέβει εκείνη την ώρα και να δυσφημεί και να συκοφαντεί τρίτους. Ή έχει αποδείξεις ή ανακαλεί» είπε και υπογράμμισε: «Εγώ καλώ τον κ. Κουμουτσάκο να ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει διότι όταν λέει ότι αλληλοεκβιάζονται υπονοεί ότι εκβιάζω και εγώ. Αυτό ή θα το αποδείξει, στα δικαστήρια βέβαια, ή θα το ανακαλέσει».

«Του δίνω μία ευκαιρία. Αλλά όχι με μισόλογα», πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς καλώντας τον κ. Κουμουτσάκο να απαντήσει και στο «αν θεωρεί την προσφυγή στη δικαιοσύνη εκβιασμό», όπως επίσης και για το «πώς αντιμετωπίζεται -αν όχι με επιχειρήματα και με τη δικαιοσύνη- η απειλή στη ζωή ενός ανθρώπου».

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις του κ. Κουμουτσάκου που υιοθέτησε η ΝΔ, οι οποίες τον εμφανίζουν, όπως είπε, ότι εκβιάζει και εξυβρίζει εξίσου με τον κ. Καμμένο, και μάλιστα με όρους χαμαιτυπείου, ως «ψεύδη» με τα οποία «ο κύριος αυτός και το κόμμα της Ν.Δ. έχουν σκοπό να προσβάλουν εμένα καθότι με παρουσιάζουν ως πρόσωπο που διαπράττει ποινικά αδικήματα, της εξύβρισης και του εκβιασμού, χωρίς πραγματικά περιστατικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποσαφήνισε δε, ότι «δεν πρόκειται για πολιτικό σχόλιο αλλά για δημόσια προσβολή σε έναν άνθρωπο ο οποίος καταφεύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να προστατεύσει τη δημοκρατία στο δημόσιο χώρο και το θεμελιώδες δικαίωμα της προστασίας της τιμής και της αξιοπρέπειας του» υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι το ίδιο ο θύτης με το θύμα: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα στην εποχή όπου μια γυναίκα που βιάζεται φταίει αυτή γιατί έκανε “κολπάκια” ή ένας άνθρωπος ο οποίος εκδιώχνεται από τη δουλειά του φταίει αυτός επειδή είναι εξ ορισμού άθλιος», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.