Κ.Παπακώστα για Ρουβίκωνα: «Έχουμε μηδενική ανοχή εναντίον τους και τους αντιμετωπίζουμε»!

Κ.Παπακώστα για Ρουβίκωνα: «Έχουμε μηδενική ανοχή εναντίον τους και τους αντιμετωπίζουμε»!

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πετάξει «τρικάκια», όπως κάνει ο Ρουβίκωνας, δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, που χαρακτήρισε τα στελέχη της αναρχικής ομάδας «παλιούς πολιτικάντιδες», που κάνουν ό,τι κάνουν για να βρίσκονται στην επικαιρότητα.

«Όλοι αυτοί κάνουν μία προσπάθεια να μένουν στην επικαιρότητα ως παλιοί πολιτικάντιδες για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους», είπε μιλώντας στον Σκάι και πρόσθεσε: «Υπό την έννοια αυτή, κλιμακώνουν κάποιες επιθέσεις με τρικάκια και μάλιστα θέλουν να ανεβάζουν στα δικά τους τα site και να πουν δεν είναι έτσι που το παρουσιάσατε, το παρουσιάσατε ας πούμε, λάιτ, είναι κάτι βαρύτερο αυτό που κάνουμε».

Η κυρία Παπακώστα εξάλλου υποστήριξε πως σε κάθε περίπτωση τα στελέχη του Ρουβίκωνα «προσάγωνται, όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις συλλαμβάνονται και όταν υπάρχει λογαριασμός, τον πληρώνουν».

Επέμεινε πως «φουσκώνουν οι ίδιοι τις ενέργειές τους», ενώ έδωσε την δική της εξήγηση για τις απανωτές επιθέσεις του Ρουβίκωνα την τελευταία εβδομάδα: «Ένα χρονικό διάστημα εξαφανίστηκαν και θεωρούν ότι πρέπει να επανεμφανιστούν».

«Υπάρχουν εκατοντάδες στόχοι στην Αθήνα, ο οποιοσδήποτε ένας όποιος θέλει να κάνει μια απρόβλεπτη ενέργεια, μπορεί», επέμεινε, τονίζοντας πως σημασία έχει πώς το κράτος τους αντιμετωπίζει, υποστηρίζοντας πως αυτό γίνεται με «μηδενική ανοχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνθρωποι πολιτεύονται και προσέχουν να ισορροπούν στις παρυφές της εγκληματικότητας, δεν είναι τόσο απρόβλεπτοι όσο νομίζουν ότι είναι, πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.