Με συνοδεία των ΜΑΤ θα μιλήσει ο Ε.Τσακαλώτος στην Δράμα: Φοβούνται την λαϊκή οργή μετά την αποδοκιμασία Δ.Τζανακόπουλου

Με συνοδεία των ΜΑΤ θα μιλήσει ο Ε.Τσακαλώτος στην Δράμα: Φοβούνται την λαϊκή οργή μετά την αποδοκιμασία Δ.Τζανακόπουλου

Με αυστηρά αστυνομικά μέτρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ, στη Δράμα, η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο μετά τα χθεσινά γεγονότα με τον Δ.Τζανακόπουλο στην Κατερίνη.

Ο κ. Τσακαλώτος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, θα μεταβεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας στις 20.00, οπότε θα ξεκινήσει η εκδήλωση που έχει θέμα «Η Ανάκαμψη της Οικονομίας και της Κοινωνίας στη μεταμνημονιακή εποχή».

Η εκδήλωση περιγράφεται ως ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, ωστόσο θα υπάρχει ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων έξω από το συνεδριακό κέντρο και πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι ανοικτή καθώς μέσα θα μπουν μόνο οι «ομοϊδεάτες»

Η αλήθεια είναι ότι πάνε και γυρεύοντας στην κυβέρνηση καθώς διοργανώνουν ομιλίες σε μέρη που από την αρχή ξέρουν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα.

Την ίδια περίπου ώρα, μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας 200 ατόμων υποδεχόταν τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην Κατερίνη.

Οι συγκεντρωθέντες, τους οποίους είχαν μπλοκάρει αστυνομικές δυνάμεις, φώναξαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Παρά ταύτα, μια εξ αυτών κατάφερε να μπει στον χώρο της εκδήλωσης και απευθυνόμενη στον κ. Τζανακόπουλο είπε: «Εσείς σπείρατε τη διχόνοια, είστε προδότες».

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν 9 προσαγωγές και μια σύλληψη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=mWvLa3JfA14

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ​απαγορεύτηκε την Πέμπτη το βράδυ η είσοδος σε δημοσιογράφο στην ίδια εκδήλωση με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Επιμελητήριο Κατερίνης

«Είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», ανέφερε ένας άνδρας στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης.

«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.

«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση… Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (…) κλείδωσα;ν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω» σημείωσε η δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lBC3KV3VFc4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.