ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίσκεψη στα Σκόπια τον Απρίλιο εξετάζει η κυβέρνηση- Στο τέλος του ίδιου μήνα η ανταπόδοση της επίσκεψης από τον Ζάεφ

Επίσκεψη στα Σκόπια τον Απρίλιο εξετάζει η κυβέρνηση- Στο τέλος του ίδιου μήνα η ανταπόδοση της επίσκεψης από τον Ζάεφ

Τον Απρίλιο σχεδιάζει η κυβέρνηση το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια.

Ακόμα προετοιμάζεται και επιχειρηματική αποστολή που θα τον ακολουθήσει, με έμφαση σε κλάδους όπως ο τουρισμός – εστίαση, οι κατασκευές και η ενέργεια, ενώ προς τα τέλη του ίδιου μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στην Αθήνα. Στα σκαριά βρίσκεται, επίσης, η σύσταση ειδικής ομάδας εμπειρογνωμόνων για τα εμπορικά σήματα.

Την επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός, πριν λίγες ημέρες, στο Διεθνές Φόρουμ των Δελφων, τονίζοντας οτι θα δημιουργηθεί Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών: «Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να χτίζει πάνω σε όσα πετύχαμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Για το λόγο αυτό, μέσα στους επόμενους μήνες, θα είμαι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που θα επισκεφτώ επισήμως τα Σκόπια, συνοδευόμενος μάλιστα από επιχειρηματική αποστολή. Και επιπλέον θα προχωρήσουμε στην ιδρυτική σύγκλιση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, με σκοπό να εξετάσουμε τρόπους εμβάθυνσης της συνεργασίας μας σε μια σειρά από τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Από το εμπόριο, τις οικονομικές ανταλλαγές, τον τουρισμό, την ενέργεια, τον πολιτισμό, μέχρι τη στρατιωτική και αστυνομική συνεργασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχές Μαρτίου, ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας ανέφερε οτι η « Βόρεια Μακεδονία» επιθυμεί έντονα την ενίσχυση των εμπορικών συναλλαγών και της οικονομικής συνεργασίας με την Ελλάδα ιδιαίτερα στους τομείς της ενέργειας, της διαχείρισης των απορριμμάτων, και της διαμετακόμισης και πρόσθεσε ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε νέα και ανακοινώσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.