ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δείπνο με θέα την Ακρόπολη Α. Τσίπρα και υπουργών με εφοπλιστές και επιχειρηματίες

Δείπνο με θέα την Ακρόπολη Α. Τσίπρα και υπουργών με εφοπλιστές και επιχειρηματίες

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς δείπνησαν χθες το βράδυ (06/03) με έξι Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες.

Η παρέα βρέθηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου Grand Hyatt στην Συγγρού με θέα την Ακρόπολη και οι πληροφορίες λένε ότι το κλίμα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο. Η συνάντηση αυτή ήρθε μια εβδομάδα μετά την επίσημη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τους εκπροσώπους του εφοπλιστικού κόσμου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εκεί να θυμίσουμε ότι υπεγράφη νέο συνυποσχετικό μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ναυτιλιακής Κοινότητας βάση του οποίου οι Έλληνες εφοπλιστές να δίνουν το 10% επί των ετήσιων κερδών από τα μερίσματα των επιχειρήσεων σε ελληνόκτητα πλοία. Μάλιστα ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην συμφωνία είχε πει ότι «Αυτό το σταθερό ποσοστό θα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε στους προϋπολογισμούς μας και να υπολογίζουμε κάποια σταθερά έσοδα, τα οποία αποτελούν κάτι σημαντικό στις ημέρες που διάγουμε. Το 10% είναι μία σημαντική συμφωνία στην οποία καταλήξαμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι «με βάση το ύψος των δηλωθέντων μερισμάτων των τελευταίων ετών, το ποσό που θα εισρέει στα δημόσια ταμεία μετα από αυτή την συμφωνία θα είναι κατ΄ ελάχιστο 75 εκατομμύρια ευρώ ετησίως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.