ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Α.Τσίπρας επιβεβαίωσε πως θα πραγματοποιήσει ταξίδι στα Σκόπια- Τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου η επίσκεψη

Ο Α.Τσίπρας επιβεβαίωσε πως θα πραγματοποιήσει ταξίδι στα Σκόπια- Τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου η επίσκεψη

Στο περιθώριο της εκδήλωσης στο Μέγαρο Μαξίμου για την Ημέρα της Γυναίκας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε πως θα πραγματοποιήσει ταξίδι στα Σκόπια.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογαφων ο πρωθυπουργός είπε πως σχεδιάζει το ταξίδι να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας aπό το Διεθνές Φόρουμ των Δελφων είχε προαναγγείλει πως θα μεταβεί στα Σκόπια και θα είναι ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός που επισκέπτεται τη Βόρεια Μακεδονία. Μάλιστα ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται και από μία ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε τουρισμό, εστίαση, οι κατασκευές και η ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αθήνα και Σκόπια προετοιμάζουν και την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στην Αθήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια ως ανταπόδοση στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.