Μ.Καλογήρου για Αραβαντινό: «Ύβρεις, ψεύδη και συκοφαντίες όσα διατύπωσε ο σωφρονιστικός υπάλληλος»

Μ.Καλογήρου για Αραβαντινό: «Ύβρεις, ψεύδη και συκοφαντίες όσα διατύπωσε ο σωφρονιστικός υπάλληλος»

Δικαστικές και πειθαρχικές διαδικασίες για τον Αντώνη Αραβαντινό, με αφορμή τα όσα είπε για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές προανήγγειλε με δήλωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου.

Σημειώνεται ότι στη δήλωσή του ο κ. Καλογήρου δεν ανέφερε ονομαστικά τον Αντώνη Αραβαντινό, ωστόσο τον φωτογράφισε ξεκάθαρα.

Νωρίτερα, ο Αντώνης Αραβαντινός μιλώντας στον ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δέχονται απειλές και ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές, ενώ κατήγγειλε ότι δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά.

Αναλυτικά ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα. Γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων. Καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος. Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ.κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, Προϊστάμενο του Σώματος Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, Διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας. Η κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.