ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σκληρή ανακοίνωση κατά Μαρινάκη από το Μέγαρο Μαξίμου

Σκληρή ανακοίνωση κατά Μαρινάκη από το Μέγαρο Μαξίμου

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Μαρινάκη εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Κάνει λόγο για απρόκλητες επιθέσεις εκ μέρους επιχειρηματία, και τονίζει ότι η κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό και την τρομοκρατία.

«Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του. Εξαπολύει από τα ΜΜΕ που ελέγχει προπαγανδι«στικούς τραμπουκισμούς, αναδεικνύοντας την αντίληψή του για τη Δημοκρατία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζει, «όλως τυχαίως, απειλητικά μηνύματα στέλνονται στα κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποστολείς γνωστούς υπαλλήλους του, ενώ στα γραφεία της εφημερίδας Documento γίνεται διάρρηξη και βανδαλίζονται μετά τα μεσάνυκτα, αφού προηγουμένως ο ιδιοκτήτης τους, δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απειλείται ανοιχτά με ανακοινώσεις, γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει δραστηριότητες του επιχειρηματία που απασχολούν την Δικαιοσύνη».

«Αναρωτιόμαστε, αν ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικός φίλος του κ. Μαρινάκη, και η ΝΔ της οποίας τα γραφεία στον Πειραιά επισήμως ο κ. Μαρινάκης χρηματοδοτεί και συντηρεί, προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που θυμίζουν μαφία» τονίζει το Μαξίμου και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και την τρομοκρατία. Η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.