ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιερία: Εξαφανισμένοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις εορταστικές εκδηλώσεις της Επανάστασης του Κολινδρού

Πιερία: Εξαφανισμένοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις εορταστικές εκδηλώσεις της Επανάστασης του Κολινδρού

Εξαφανισμένοι ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που εκλέχθηκαν στην Πιερία στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επανάσταση του Κολινδρού, δείγμα της λαϊκής οργής που βράζει στη Μακεδονία για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Όπως το olympiobima.gr αν και το πρωτόκολλο σαφώς επιβάλει την παρουσία κυβερνητικών βουλευτών στους εορτασμούς εντούτοις κανείς εκ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε να παραστεί σε αυτές, φοβούμενοι τις λαϊκές αντιδράσεις.

Τα αστυνομικά μέτρα ήταν ενισχυμένα πάντως από το πρωί της Κυριακής (3/3) στον Κολινδρό, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι ένας από τους τρεις Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας θα παρευρίσκονταν στις εκδηλώσεις.

Τελικά ο βουλευτής αυτός αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα του και να μην επισκεφθεί τον Κολινδρό και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δέχθηκε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο τοπικού φορέα που του πρότεινε να ακυρώσει την παρουσία του στις εκδηλώσεις μιας και το κλίμα γενικά (αλλά και ειδικά λόγω της ημέρας που σχετίζεται άμεσα με τη Μακεδονία) ήταν βαρύ για τα στελέχη της Κυβέρνησης.

Τελικά ο εκπρόσωπος ακύρωσε την παρουσία του στον εορτασμό της 141ης Επανάστασης του Κολινδρού και για πρώτη φορά δεν κατατέθηκε εκ μέρους της Κυβέρνησης στεφάνι στην προτομή του Νικολάου Λούση μετά την επιμνημόσυνη δέηση, δημιουργώντας έτσι νέα δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.