K.Παπακώστα: «Κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω στα σώματα των αστυνομικών»

K.Παπακώστα: «Κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω στα σώματα των αστυνομικών»

«Δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους αστυνομικούς να αντιμετωπίζουν κάθε Σαββατοκύριακο όσους κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω στα σώματα τους», δήλωσε αναφερόμενη στις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, η Κατερίνα Παπακώστα.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξέφρασε έτσι τη στήριξή της στην υπηρεσία 24ωρης Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής Ενημέρωσης του προσωπικού της ΕΛΑΣ, κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων δύο χρόνων λειτουργίας της, που έγινε σήμερα στο μέγαρο της Κατεχάκη.

Στον χαιρετισμό της, η κ. Παπακώστα, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Επειδή οι πολίτες αγκαλιάζουν τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, και ο πολιτικός κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις το οργανωμένο έγκλημα, τη μικροπαραβατικότητα, τις συλλογικότητες και όσους κάθε Σαββατοκύριακο κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω στα σώματα των αστυνομικών και των ενστόλων μας. Δεν είναι απλή υπόθεση… Η συνταγματική τους αποστολή είναι να προλαμβάνουν και εμείς ως πολιτική ηγεσία να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην πρόληψη αυτή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.