Συνάντηση «Φίλων της Βόρειας Μακεδονίας» διοργανώνει ο Κατρούγκαλος!

Συνάντηση «Φίλων της Βόρειας Μακεδονίας» διοργανώνει ο Κατρούγκαλος!

Πρόγευμα εργασίας των «Φίλων της Μακεδονίας» θα παραθέσουν, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Ρουμάνο ομόλογός του και πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων κατά το τρέχον εξάμηνο, Τ. Μελεσκάνου.

Στο πρόγευμα, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 18 Μαρτίου πριν τις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, είναι προσκεκλημένος ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αναμένεται να γίνει μια συζήτηση μεταξύ των υπουργών της ΕΕ και του Σκοπιανού ΥΠΕΞ σχετικά με τις εξελίξεις στη χώρα, την ενταξιακή πορεία στην ΕΕ και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, θα υπογραμμιστεί η σημασία της τήρησης της εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την επόμενη ημέρα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος θα επισκεφθεί την Κύπρο, όπου και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο Β’.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.