ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο. Γεροβασίλη για επεισόδια στο ΟΑΚΑ: «Η Ελληνική Αστυνομία έχει ρόλο έξω από τα γήπεδα»

Ο. Γεροβασίλη για επεισόδια στο ΟΑΚΑ: «Η Ελληνική Αστυνομία έχει ρόλο έξω από τα γήπεδα»

Μιλώντας στη Βουλή η Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε στα επεισόδια στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως ο ρόλος της ΕΛΑΣ είναι έξω από τα γήπεδα.

Την Ελληνική Αστυνομία εκτός των γηπέδων… «έδειξε» πριν λίγο στην Βουλή, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη αναφερόμενη στα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ και αποτέλεσαν την αιτία να διακοπεί η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η υπουργός, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Βλάχου και στην αναφορά που έκανε ο γαλάζιος βουλευτής στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο ντέρμπι των αιωνίων, είπε ότι «όντως, η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν, δεν είναι η στιγμή να επεκταθούμε περισσότερο, η βία όμως στα γήπεδα είναι ένα πολυπαραγοντικό και σύνθετο πρόβλημα και έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ρόλο έξω από τα γήπεδα. Είναι ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα αυτό της βίας στα γήπεδα που μας απασχολεί όπως απασχολεί και Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, νωρίτερα είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση μιλώντας για «ρόλο θεατή» λέγοντας ότι «η κυβέρνηση θα πρέπει να ενσκήψει πάνω από αυτό το πρόβλημα, με την πρέπουσα σημασία και να μην εξακολουθήσει να είναι παρατηρητής γιατί το φαινόμενο βλέπουμε να γενικεύεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.