ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ασταμάτητος ο Αρκάς ανοίγει «πυρ» κατά Α.Τσίπρα: Η δασκάλα του «πιτσιρικά» πρωθυπουργού… αυτοκτονεί

Ασταμάτητος ο Αρκάς ανοίγει «πυρ» κατά Α.Τσίπρα: Η δασκάλα του «πιτσιρικά» πρωθυπουργού… αυτοκτονεί

Τα «παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» συνεχίζονται, παρόλο που η λεζάντα αυτή δεν υπάρχει αφού μετά από τόσα και τόσα σκίτσα είναι, πλέον… αχρείαστη.

Ο Αρκάς με το τελευταίο του «χτύπημα» εστιάζει στο… μπέρδεμα του Αλέξη Τσίπρα πριν λίγα εικοσιτετράωρα όταν επισκέφθηκε το Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ερευνητικές εγκαταστάσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο πρωθυπουργός, συζήτησε με επιστήμονες και τεχνικούς για τα οφέλη του υδρογόνου στην αυτοκίνηση.

Οι επιστήμονες, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν πως δεν είναι επικίνδυνη η χρήση του, τόνισαν ότι αυτήν την στιγμή σε χώρες όπως η Γερμανία, λειτουργούν περισσότερα από 100-120 υδρογονάδικα (σ.σ. σημεία παροχής υδρογόνου για αυτοκίνητα που κινούνται με αυτήν την τεχνολογία).

Ο πρωθυπουργός, επιχειρώντας να κλείσει την κουβέντα με χαλαρή διάθεση, μπέρδεψε το υδρογόνο για το οποίο γινόταν η συζήτηση με το… ήλιο, αφού είπε: «Εμείς εδώ μόνο στα μπαλόνια το χρησιμοποιούμε».

Κι εδώ… μπαίνει ο Αρκάς

Στο νέο του σκίτσο, ο «μικρός» Αλέξης Τσίπρας κοιτά ένα κόκκινο μπαλόνι, με δυο φίλους του να λένε: «Αυτά τα μπαλόνια τα φουσκώνουν με ήλιο».

Για να τους απαντήσει: «Γιατί, αν τα φουσκώσουν βράδυ δεν σηκώνονται;».

Δείτε το σκίτσο

Δεύτερο χτύπημα με… απαγχονισμό

Στην συνέχεια ο Αρκάς επανήλθε, με νέο σκίτσο που δείχνει τον ήρωά του να στέκεται μπροστά στον χάρτη της Ελλάδας και να λέει στην δασκάλα του: «Τελείωσα με την γεωγραφία! Θέλετε να με εξετάσετε και στην Χημεία;».

Εκείνη, έχει ανέβει σε μια καρέκλα κι έχει περάσει μια θηλιά στον λαιμό, έτοιμη να αυτοκτονήσει…

Δείτε το

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.