ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Ν.Παππάς δίνει 629.561 ευρώ στον Γαβρά για την ταινία με τον Γ.Βαρουφάκη (φώτο)

Ο Ν.Παππάς δίνει 629.561 ευρώ στον Γαβρά για την ταινία με τον Γ.Βαρουφάκη (φώτο)

Με κρατικά χρήματα θα ολοκληρωθεί τελικά η πολυσυζητημένη και αποκαλυπτική ταινία του Γιάννη Βαρουφάκη, για όσα έζησε ο ίδιος ως υπουργός Οικονομικών και το παρασκήνιο που οδήγησε τη χώρα στο δημοψήφισμα, στα capital controls, παρ’ ολίγον στην έξοδο από την Ευρώπη, αλλά και στα επόμενα μνημόνια που ακολούθησαν με την υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, φρόντισε να διασφαλίσει την ακεραιότητα και την αντικειμενικότητα της ταινίας του Βαρουφάκη, με επιχορήγηση που φτάνει τα 629,561 ευρώ!

Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύθηκε και στη Διαύγεια:

Έλληνες και διεθνείς ηθοποιοί στο καστ

Τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία υποδύεται ο Χρήστος Λούλης και τον Αλέξη Τσίπρα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τους ξένους, αυτοί είναι ο Ούλριχ Τούκουρ, με τον οποίο ο σκηνοθέτης συνεργάζεται για τέταρτη φορά, Νταν Σούρμανς, Ζοσιάν Πανσόν, Ορελιάν Ρεκουάν, Βίνσεντ Νέμεθ, Κορνίλιους Ομπόνια, Χένρικ Μπιρτς, και Φραντσέσκο Ακουαρόλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.