ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Δεν αναφέρθηκα στον Λυκουρέζο» λέει τώρα η Παπακώστα μετά την αγωγή

«Δεν αναφέρθηκα στον Λυκουρέζο» λέει τώρα η Παπακώστα μετά την αγωγή

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην εκπομπή «Για την Ελλάδα…» στην ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο, με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα, έδωσε η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, με νέα δήλωσή της.

Η Παπακώστα και η… αναδίπλωση

«Με πραγματική έκπληξη άκουσα τον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο να κάνει λόγο για βαρύτατο ολίσθημά μου και για ατυχή προσπάθεια ανασκευής δήλωσής μου» αναφέρει στη νέα δήλωσή της η κ. Παπακώστα.

«Επαναλαμβάνω ότι η αρχική μου δήλωση αφορούσε απάντηση σε ερώτημα που δέχθηκα από δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης σχετικά με την αποκαλούμενη από τον Τύπο «μαφία των φυλακών» και ήθελα να εξάρω το έργο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας» συνέχισε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθαρίζοντας πως

«Σε καμία από τις δηλώσεις μου δεν αναφέρθηκα στον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος, όπως κάθε πολίτης που είναι ύποπτος ή κατηγορείται, έχει εκ του Νόμου το τεκμήριο της αθωότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπό αυτή την έννοια δεν προέβην σε ανασκευή δήλωσής μου επειδή ουδέποτε υπήρξε δήλωσή μου επί προσωπικού για πολίτη ο οποίος έχει εκκρεμή υπόθεση στη Δικαιοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.