ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεκινά η περιοδεία του Α.Τσίπρα στην Κρήτη

Ξεκινά η περιοδεία του Α.Τσίπρα στην Κρήτη

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη ξεκινάει σήμερα (02/05) ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τις διακοπές που έκανε με τον Παύλο Πολάκη στο Ροδάκινο Ρεθύμνου, ο πρωθυπουργός στις 11:00 το πρωί θα επιθεωρήσει την πορεία ολοκλήρωσης του έργου στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαράς, ένα έργο πνοής για την περιοχή, που εδώ και 15 χρόνια αναμένει την ολοκλήρωσή του.

Οι εργασίες για την κατασκευή του δρόμου, στο τμήμα από την Αγία Βαρβάρα έως τον Απομαρμά που ξεκίνησαν το 2016, βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους και η παράδοση του δρόμου είναι θέμα ημερών, γεγονός που έρχεται να ικανοποιήσει ένα αίτημα χρόνων της περιοχής, που σχετίζεται όχι μόνο με την μείωση του χρόνου μετακίνησης από τη Μεσαρά στο Ηράκλειο, αλλά κυρίως σε ότι αφορά την αυξημένη οδική ασφάλεια που θα παρέχει.

Εν συνεχεία, ο Αλέξης Τσίπρας θα εγκαινιάσει το τμήμα του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης, Γούβες – Χερσόνησος που παραδόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγες ημέρες, παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη. Αποτελεί, μάλιστα, τμήμα ενός έργου ύψους 51 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο παρέμενε στάσιμο επί χρόνια, ενώ σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του, αποτελεί ένα οδικό έργο στα πρότυπα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αυτοκινητοδρόμου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στηθαίο και ΛΕΑ.

Επιπλέον ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο φράγμα Αποσελέμη.

Μετέπειτα, ο Αλέξης Τσίπτας αναμένεται να επισκεφθεί το Δήμο Αρχάνων Αστερουσίων, ενώ στις 19:30 θα επισκεφθεί το Χουδέτσι, όπου βρίσκεται και το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος και θα πραγματοποιήσει σύντομο χαιρετισμό, σε εκδήλωση στην οποία θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη, ο Σπύρος Δανέλης, ο Ρος Ντέιλι και ο Θεόδωρος Δουλουμπέκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή (03/05) ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.